افتتاح دومین دوره مدرسه دارالعلم در دانشگاه علوم اسلامی رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۳) ۱۴۰۰ مشهدی برای شرکت اردوی راهیان نور مناطق غرب ثبت نام کردند رونمایی از سه نسخه خطی نفیس «اللُهوف سید بن طاووس» در حرم رضوی ساختار‌های اجتماعی باید با فرهنگ رضوی همسو شوند تقدیر از برگزیدگان دومین دوره جایزه بین‌المللی خوش‌نویسی «یاس یاسین» احداث سایه‌بان‌های جدید در مسیر‌های پرتردد حرم‌ امام‌رضا(ع) چرا تولی و تبری شرط نجات است؟ پیکر پدر شهیدان «واحدی‌فیض‌آبادی» در مشهد تشییع شد هنرمندانی که دل در گرو حسین (ع) دارند | روایتی از حضور اصحاب رسانه و هنر مشهد در هیئت مذهبی ماه + فیلم یک تنگ بلور در میدان مین آداب استغفار و توبه چیست؟ امام‌سجاد(ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب
سرخط خبرها

جشن میلاد حضرت موسی بن جعفر (ع) در حرم رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۳۳۹۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹
جشن میلاد حضرت موسی بن جعفر (ع) در حرم رضوی برگزار شد
ویژه برنامه جشن میلاد حضرت موسی بن جعفر (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در دهمین روز ماه ذیحجه آفتاب لطف کرامت بر زمینیان تابید و پنجره هدایت یک بار دیگر گشوده شد و هفتمین وصی خاتم؛ الهام بخش صبوری، شکیبایی و بردباری امام موسی بن جعفر (ع) دیده بر جهان گشود و زائران حریم قدسی رضوی به یمن این میلاد فرخنده به محضر امام مهربانی‌ها مشرف شدند.

ویژه برنامه جشن میلاد امام موسی بن جعفر (ع) به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در رواق بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد.

 
در این مراسم گروه گلدسته‌های حرم با اجرای برنامه پرداختند و شعرخوانی مصطفی جلیلیان مصلحی؛ شاعر آئینی اهل بیت (ع) از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
در ادامه این مراسم ذاکر و ستایشگران اهل بیت (ع)؛ هادی الهی در مدح امام موسی بن جعفر (ع) مدیحه سرایی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی قمی در این مراسم گفت: پیشوای هفتم شیعیان از عابدترین، زاهدترین، فقیه ترین، سخی‌ترین و کریم‌ترین مردم زمان خود بود.

وی تصریح کرد: آن حضرت در عبادت بسیار سختکوش بودند به همین خاطر به «عبد صالح» معروف شدند. ایشان شب‌ها نمازهاى نافله را به جا مى آوردند و تا سپیده صبح به نماز خواندن ادامه مى دادند و هنگامى که وقت نماز صبح فرا مى رسید، بعد از نماز شروع به دعا و انجام تعقیبات نماز می‌پرداختند.

این کارشناس مذهبی با اشاره به مناسبت‌های ماه ذیحجه بیان کرد: عید غدیر مهمترین مناسبت این ماه است، اما نزول آیه‌های تطهیر و مباهله نیز در این ماه صورت گرفته است که هر کدام از این مناسبت‌ها عید بزرگی محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->